BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

AKHIRNYA... :(




Rasanya dh berthn dh gastrik, tp ni la pestime g sepital n dimasukkn air sebotol, mayb lately ni salu sgt sakit... hurm...
yg klakrnyer leh plak time nk g sepital tu drve dlm keadaan kurang waras... hehehe ye la badan dh menggigil2 dh dengan sakitnya lg, otak mmg xmampu berfungsi. akhirnya setelah berpusing 2x ditempat yg sama, aku amek keputusan tuk g amek mmbr kat sec 7, bangi n soh dia antr kat hospital pakar perubatan an-nur, bandar baru bangi.

ni la pengalaman pertama berbaring di katil pesakit walaupun x admit, ye arrr salu jaga org sakit je kat sepital... heheheee mcm2 plak tnya nurse tu... hehehe

tp yg peliknya pas masuk je ubat, makin sakit plak... menunggu kwn dtg amek dlm keadaan yg amat sakit... alhamdulillah arap2 semuanya ok la pasni. law xok gak pas seminggu, terpksa la dirujuk pakar n akn dimasukkn wayar tuk check ke dalam perut... huhuhuuu tacut la plak... rasanya xde sakit2 lain niii... just perut manja gastrik je niii... ngeeee

* pesanan ikhlas buat perutku:
perutku manja, jgn sakit teruk2 lagi k. i luv u so much... muahahahahaaa

1 comment

Kak Alin said...

jaga kesihatan ... badan nak pakai lama tu... heee...